I söndags så åkte vi till min mormor och gav henne blommor och fikade.
I måndags så var jag i skolan och jag kände att jag var på väg att bli sjuk men ändå så åkte jag och dansade på kvällen. Och efter det så fick jag vara hemma tisdag, onsdag och idag. Men imorgon ska jag till skolan imorgon!
I helgen är det julstuga här i bygden och jag ska vara med och sjunga med våran ungdomskör. Jag ska också dansa hela helgen, Vi ska ha julkonsert på både lördag och söndag. Så jag får inte vara med på hela konserten eftersom jag ska sjunga också.Min äldsta syster kom hem till mig och hon skulle gå och hämta vitmossa och då ville hon att jag skulle hänga med. Så jag satte på mig hela alltet och gav mig ut i skogen en snabbis och plockade vitmossa till våran ljusstake.
Imorgon är det första December! Jag kan bara inte förstå!!! Tänkte på det nu, Braskar eller slaskar Anders idag? Om du inte vet det så sades det så förr att om det var kallt och snö den 30 Nov (Anders har namnsdag idag) så skulle det slaska på jul, alltså vara plusgrader och slaskigt ute. 
Men om Anders slaskar idag så ska det braska på jul!
Jag tycker att det idag varit lite mittemellan. Men Det har faktiskt snöat hela kvällen nu. Så vi får se om det Slaskar eller Braskar på jul.

Aja det är helt ofattbart att det är 1Dec imorgon! Men jag har ställt fram mina kalendrar och fixat iordning lite.Nu ska jag göra tyska.

Ps, Har märkt att jag har skrivit fel på hur många dagar det varit kvar till jul! Mycket konstigt!
Men från och med nu ska det bli rätt iaf!


Dagar till
Julafton
25

Inga kommentarer: